Ihana Hamsterikuukauden palkinto oli odottamassa, kun tulin lomalta. En ole vielä ehtinyt blogatakaan sitä, kun elin loppukuusta niin kiivastahtista elämää.

Paketti oli kaunis. Antaako paketin ulkopuoli vihjeen sisäpuolesta?

Jo vain! Vihreitä lankoja, vihreäsävyinen kortti, vihreitä silmukkamerkkejä, sekä pääsiäistipuja, kiva muistikirja ja söpö kisutikkari. (Se on vielä syömättä, en ole raskinut.)

Silmukkamerkit on ihania ja tulivat tarpeeseen. Langatkin on kauniita, mutta tulevatko semmoiset ikinä tarpeeseen ... niin ei varmaan kukaan voi sanoa. Niitä on vain niin kiva saada! Kiitos, LeenaK!

Huomaan muuten, että huhtikuussa vietetään Jämäkuuta. En huomannut ajoissa, olisihan ollut ihan kivaa jatkaa Hamsterikuussa alkanutta jämistelyä. Lohduttaudun sillä, että aina on ensi vuosi. Nythän meillä onkin jämälangoista kudottuja pannulappuja, pannunalusia ja pannumyssyjä jo melkein yli oman tarpeen... Jään innolla katsomaan, mitä jämälankatöitä tänä vuonna putkahtaa esiin, jospa niistä saisi ideoita itselleenkin. LeenaK:lla on arvontakin jämälankojen määrästä. (Mitkä ihanat värit!)