On tullut tahaton tauko. Miksiköhän kameran patterin vaihtaminen uuteen on muuten olevinaan niin hankalaa! Eikä se ole vieläkään vaihdettu, nyt operoin puolentoista metrin mittaisella johdolla joka imee voimansa seinäpistokkeesta. Mutta pakko oli keksiä jonkinmoinen systeemi, kuvattomat postaukset ovat mielestäni ikäviä enkä ole tottunut pitämään tällaisia taukoja.

    Kehittelin ohjeen hörhelöhuiviin. Tykkään pitkistä ja reilunmittaisista huiveista, joita voi reippaasti kiertää kaulalleen moninkertaisiksi.  Ikävänä tapanani on nimittäin  kadottaa lyhyempiä huiveja, ne jotenkin vain liukuvat alas kaulalta ja katoavat. (Toivottavasti löytävät itselleen hyvän kodin!)
    Virkkasin huivin pituussuunnassa kahdella eri puuvilla-viskoosilangalla. Koska käsinkehrätty look viehättää minua juuri nyt, (mutta en suurin surminkaan rupeaisi itse kehräämään pumpulia - olen kuullut siitä kauhujuttuja ja harjoittelen suosiolla vielä vaikka parikin vuotta villalla), päätin ympätä kaikenlaisia silkkilanganhaituvia, silkkikankaan palasia ja muuta "löytötavaraa" langan sekaan.

 
         
90531.jpg


   Lopputulos on -  mielenkiintoinen. Ja "erilainen". Jos amerikkalaisnainen kiekaisee "it's different",  hän ilmoittaa näkevänsä kyseisen tyylin/asusteen/vaatteen/tavaran ensi kertaa eikä oikein tiedä mitä pitää näkemästään, mutta todennäköisesti hän ei pidä siitä. Hänen täytyy ensin odottaa mitä tyyligurut sanovat ilmiöstä Voguessa, ja vasta sitten sen uskaltaa ottaa  omaan käyttöön.
    Itse kyllä ajattelin käyttää tätä huivia, vaikkei sitä olekaan näkynyt Voguen palstoilla... Tosin en ole ihan varma vaaleanruskean silkin suhteen, mielestäni se hieman riitelee. Saatankin panna koko hökötyksen pataan saamaan hieman väriä. Tosin viskoosi ei ota väriä kovinkaan hanakasti, silkki sen sijaan enemmän. Lopputulosta on vaikea ennakoida... ehkä jätän suosiolla väliin ettei sitten jälkeenpäin kaduttaisi.

          90533.jpg

Ja tässä vielä huivi kaulassa. Viskoosisekoite on aina hieman lötköä ja valuvaa, mutta ah! niin ihanan viileän tuntuista.

          90532.jpg