187231.jpg                      
   
    Arvaa mikä tämä on? Ei ei ei, joko taas pitää arvata jotain!?  (Näen jo sieluni silmillä blogikansan haromassa hiuksiaan.)  Mitä ihm-? Juurihan me päästin arvaamasta!
   Hah, mitä nyt vähän kiusasin. Ei tarvitse arvata mitään, kaikki kerrotaan pilkulleen.   
110246.jpg

    Jee, Laura on saanut huivinsa, ja voin siis esitellä sen julkisesti koottujen selitysten kera. Vaihtoaikaahan oli elokuun loppuun, ja nyt on syyskuu jo puolessa. Sain jo kyselynkin, että mikä sitä viivyttää...
    No, jo elokuun alkumetreillä rupesimme suunnittelemaan huivivaihtopäivää. Laura oli  loppukuusta 
tulossa meillepäin, mutta sitten tulikin kaikenlaista estettä. Entäpä Helsingin käsityömessuilla? Ensin näytti sopivan, mutta taas tuli muutoksia suunnitelmiin. Lopulta päätin lähettää huivin, muutenhan se pyörisi täällä vielä jouluna. Ja sitten annoin sen Turun Kustille, joka otti ja polkaisi sen yhdessä yössä Tampereelle. Oli syönyt puuronsa tuo Kusti.

    Minähän tässä olin se hankala osapuoli. Arastelen nimittäin yllätyslahjojen antamista ihmisille, joita en kunnolla tunne. Olisin antanut vaihtoparini valita, ja teinkin viisi huivia hänen lempiväreissään. Sitten hän ilmoitti vielä yhden, ei lempivärin, mutta värin joka tyystin puuttuu hänen garderoobistaan, ja niinpä tein Lauralle mustan huivin.
    Toiveena oli että se sopii tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Käytin mohairia, merinoa ja black metallic-nimistä mustankiiltävää kuitua, ja tällainen siitä sitten tuli:


             187216.jpg

malli: Merry Widow eli Lukkirouva
koostumus: mohair, merino, polyester
tekotapa: märkähuovutus
mitat: n. 39 x 160cm, painoa 85gr


Mitä muuten tekisit, jos onni lennättäisi tiellesi 20e? Itse tein niinkuin "koulussa opetettiin", eli panin kolmanneksen säästöön, puolella ostin lankaa, ja lopuilla postimerkkejä. Eläköön bloggailu!