Kiitos Lammas tunnustuksesta! Olikin ilahduttaavaa tutustua uuteen bloggajaan. Tunnustan olevani aika huono kommenttien suhteen, vaikka niitä itse mieluusti luenkin - mutta niin varmaan me kaikki! Ja sitten kysymyksiin:

1. Milloin aloitit blogisi?
Helmikuussa 2006 pitkän sisäisen kädenväännön jälkeen. Olin jo syyskuussa 2005 harkinnut blogia, mutten ollut ihan varma mitä sinne "kuuluisi" kirjoittaa. Alkuun ajattelin yhteiskunnallista tai filosofista sisältöä, mutta koska olin juuri taas ruvennut neulomaan pitkän hartiavammasta johtuvan tauon jälkeen, siitä tuli käsityöblogi.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Alkuun kirjoitin unista, kirjoittamisesta itsestään ja muistoista, ulkomaan elämästä, sitten alkoi tulla enemmän ja enemmän muoti- ja käsityöjuttuja.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Jaa, teidänhän kuuluisi kertoa se mulle!

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Sanottaisko "sisäinen pakko"? Vai kuulostaisiko se liian erikoiselta? Asuin silloin ulkomailla, jossa olin viettänyt melkein kaksi kolmasosaa elämästäni. Olisin voinut ruveta kirjoittamaan jollain muullakin kielellä, mutta halusin kirjoittaa suomeksi ettei se ihan unohtuisi. Olin juuri samoihin aikoihin Oriveden kirjoittaja(netti)kurssilla, ja sekin innosti.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Ulkonäön, ehdottomasti! Saisi olla rapsakkaampi. Ehkä joku päivä vaihdan bloggeriin, olen aika tykästynyt sen kuvainhallintaan.

Aion olla vähän tylsä, enkä taida jakaa tunnustusta eteenpäin kenellekään erityisesti, onhan se jo kiertänyt. Mutta ottakaa koppi!

Sen sijaan tajusin juuri, että nythän pitäisi juhlia ja ihan olan takaa, sillä blogini on täyttänyt kunnioitettavat 5 vuotta! Mitä kaikkea siihen aikaan mahtuukaan, yhteisiä tempauksia, yksinäistä puurtamista, kivoja vinkkejä tai inspiraatiota muilta. Olen käynyt KIPpailemassa sekä kotimaassa että kaksi kertaa ulkomaillakin, olen ollut neulekahvilassa kutomassa hyvässä seurassa, löytänyt monta kivaa lankakauppaa blogistanin kautta ja avulla. Ja ilman blogia minulla tuskin olisi kehrääjien ja huovuttajien nettikauppaakaan, Nauravaa Lammasta

Blogia perustaessani en kertaakaan ajatellut sen mahdollista elinkaarta, mutta nyt tiedän, että ilman sitä elämäni olisi ollut piirun verran yksinäisempää ja tylsempää. Kiitos kaikille teille ihanille, jotka käytte täällä lukemassa, kommentoimassa ja neuvoja tai vihjeitä antamassa! Teidän seurassa on kiva olla!

Nyt tulee 5-vuotis-blogikilpailu! Nettineulomisen erityinen ilmaisumuoto, Hamsterikuu, on ollut sydäntäni lähellä jo kolme kertaa. Tänä vuonna kudoin pois ennätysmäärän lankaa. Säästin jokaisesta loppuneesta kerästä sen vyötteen, tietämättä silloin vielä mitä sillä tekisin. Tässä on komea saalis. Ne mahtuvat juuri ja juuri neljän litran muovipussiin, tai kahteen isoon hillopurkkiin.

Kilpailukysymyksiä on kaksi.

1. Montako vyötettä tässä on?

2. Mikä tekee blogistani erityisen verrattuna muihin? (suoraan lainatakseni tunnustuksen kysymystä, utelias kun olen)

Olen Turun Kädentaidonmessuilla viikonlopun ja senkin jälkeen pitää kiirettä, joten annetaanpa reilusti kilpailuaikaa. Torstai 30.3. klo 18 on viimeinen hetki osallistua. Jätä siihen mennessä vastauksesi kumpaankin kysymykseen - ja rupea jo panemaan langanpätkiä talteen... Voittajalle kehrään sata grammaa Räsylankaa. (Väri siis riippuu ihan sinusta ja omista langanpätkistäsi. Niitä tarvitaan n. 10g.)

Ja hei! Jos tänä aikana kävijälaskuri jostain syytä pomppaisi seuraavaan täyslukuun eli 200000, on sen jälkeisille kommentoijille luvassa tuplavoittomahdollisuus... pankaapa pyörimään! (Tasaluvun löydön jälkeen riittää että mainitsee pelkän luvun.) EDIT: Oikea vyötemäärän arvaaja voittaa, muiden vastanneiden kesken arvotaan vielä määrittelemätön palkinto, ja kolmas ison tasaluvun jälkeen kommentoineille. Voit siis tulla kommentoimaan toisenkin kerran tasaluvun jälkeen. Menikö jo hankalaksi? :-)