What a wonderful surprise! I got a package from my Finnish Secret Pal. Isn't it pretty? I just love it!
Now I need something nice to wear with it. Now this is a perfect excuse to knit something pretty. Maybe this  moebius wrap - with handspun cashmere from Holly, which was freed up again after I had to frog the Sheer Poncho from Magknits.


     Postin joukossa oli tavallinen ohut kirjekuori, mutta tavanomaista paksumpi ja muhkuraisempi. Lähettäjä ei paljastanut itseään, postileimakin oli hieman suttuinen. Jos vielä asuisin meren takana mielipuolien ja vinksahtaneiden luvatussa maassa, en varmaan olisi koskenut siihen pihdeilläkään.
    (Viattomat kanssakulkijani: nimettömät muhkuraiset kirjeet sisälsivät joko antraxia tai muuta taudinaiheuttajaa, jos lehtien jatkuvia varoituksia oli uskominen, eikä niitä pitänyt missään tapauksessa mennä avaamaan. Postissa työskentelevillekin tuli Nykissä yhtäkkiä muovihanskapakko. Postimerkkien myynti, vaihtorahojen antaminen ja pakettien leimaus ynnä muut askareet sujuvat nykyään hitaammin kuin ennen, vaikka hansikkaat ovatkin sairaalan läpinäkyviä.)

    Mutta onneksi asunkin taas täällä onnellisten lintujen maassa ja luotan kanssaihmisteni hyvyyteen. Eikä suotta! Katsokaa ja ihailkaa mitä Snösseni minulle lähetti.

    421305.jpg

    Ihana vanha koru, kuin jääkukka. Pitää varmaan kehitellä huivia tai jakkua sen ympärille. Kenties nyt olisi todellakin sauma kokeilla uutta mallia pari viikkoa sitten onnettoman lopun saaneesta kashmiirista! Kiitos Snyy! Paremmin et olisi voinut valita!

PS. Vielä on aikaa käydä jättämässä alta löytyvään 44444-postaukseen kommentti, jolla osallistut synttäriarvontaan.