Vaikka kuitukerho onkin päivän kuuma sana, kirjoitan tänään hieman asian vierestä. Ensiksikin, Mies jonka tehtävänä oli luoda Kuitukerhon sivusto, on surkeasti laiminlyönyt tehtäviään. Onneksi sateiset säät ovat omiaan tietskarin ääressä värkkäilyyn, joten eiköhän Kuitukerho pian pääse käyntiin. Heinäkuun paketti on ainakin jo työn alla... Ilmoittautua voi pian, annas kun hieman vielä kehitellään.

    Paketeista puheen ollen - viimeinen SNY-paketti tuli ja ihastutti. Oikein haikein mielin piti sanoa jäähyväiset, ihanhan tällaisiin yllätyslahjoihin oli jo ehtinyt tottua. Viimeisin ja samalla viimeinen paketti sisälsi aimo annokset villa- ja puuvillalankoja, kivan neulatyynyn ja ihanan korun. Kiitos Amma!

    1636524.jpg

    Lauantaina on taas KIP-päivä. Raahessa siitä voi nauttia Juulin lankojen kera, sillä tämmöinen herkkupaketti sinne on lähtenyt. Lennun käsityöpuodissa on saatavana käsinkehrättyjä lankoja, kool-aidia, lanoliinipitoisia villalankoja sekä bambu-sukkalankaa. Jee.

    1636518.jpg
    Turkuun ei ole mitään vastaavaa tempausta tiedossa, istumme Vaakahuoneella kuten yleensäkin lauantaisin ja annamme merituulen hivellä nilkkojamme. (Villasukat pääsee ainakin käyttöön.)

    Seuraava suuri tapahtuma on tietenkin Turun Keskiaikamarkkinat, johon ollaan jo valmistautumassa. Koska tänä vuonna olen palkkaorja, oli osanottoni aluksi epävarmaa. Mutta Rouva Työnantajani suosiollisen myötämielen ansiosta sain kokonaista neljä vapaapäivää, ja näin siis matami Aurora Fortunata pääsee jälleen villojensa ja lankojensa kanssa Turun vuotuisille markkinoille! Olkaapa kuulolla.