Kuka muu on huomannut alkuvuoden startitis-ilmiön? Että tulee aloitettua kaikenlaista kivaa, montakin hommaa päällekkäin?
     Siivosin viime vuoden puolitekoiset raadot pois silmistä, niiden aikahan tulee sitten taas fufoilukuussa. Pipon tehtyäni rupesin kehräämään uutta lankaa vielä nimettömään projektiin. Joka kuitenkin tulee muistuttamaan aika lailla tätä, AnneV:n viime vuonna joltain messuilta bongaamaa neuletta.

    Löysin kaupastakin kivan neuleen. Se sopi päälleni kuin nakutettu, mutta siinä oli kaksi vikaa: se oli musta (sitä väriä en käytä) ja se oli tehty jostain epämateriaalista (akryyli&kumppanit). Ai niin, oli siinä kolmaskin vika, joka ehkä näkyy parhaiten kuvasta:

    1219998.jpg

    Kuten näkyy, on edessä ja takana syvä railo siinä, missä oikea ja vasen puoli kohtaavat. Viime kevään palmikkovillatakki noudatteli samoja linjoja, ja olen saanut olla kiskomassa olkia ylös, ne kun päätyvät (seksikkäästi?) lähemmäs olkavarsia.
    Kehittelin
itselleni ohjeen valmiin neuleen mittojen mukaisesti. (Tarvinneeko sanoa että pusero jäi kauppaan!)

    Parannusta alkuperäiseen tulee
kiilan muodossa. Siis takaosaan, etuosan teen avonaiseksi kuten esikuvansa. Olenkin päässyt jo kohtalaisen hyvään alkuun. Ensimmäinen puolikas on jo melkein valmis, vaikka se on ollut pelkkänä bussineulomuksena. Lanka on juokseva ja kuohkea saksalainen alpakkalanka, värinä syvä yönsininen, puikot 3,75mm:n bambuiset Takumit. Ah tätä välineurheilun autuutta!

    1219997.jpg

Ps. Eilisestä lankavaihdosta kotiutui paljon ihanaa mohairia, joka päätynee Leaves &Waves shaaliksi... taitaapa niistä riittää mahdollisesti vielä Jääkuningattareksikin...
    En hirveästi tykkää monimutkaisilta näyttävien pitsineulosten tekemisestä  joten voisin taas tehdä jonkun sortin vaihdon. Ei aikarajaa, kunhan nyt vaikka ennen syksyä. Kiinnostaisiko jotakuta?