Uusi vuosi, uudet kujeet. Tilli Tomasin jouluksi "saamani" kaseiinilanka polttelee. Nettiä selatessani ja jotain hauskaa ja klassista (vai pitäisikö kirjoittaa klassista mutta hauskaa?) etsiskellessäni osuin Dropsin sivuille. Menkääpä ihmeessä äänestämään omat lempimallinne tulevan sesongin kokoelmaan!
    Itse tykästyin mm. tähän selkeään neuletakkiin.

    1175327.jpg

    Tosin mallissa ei ole mitään ihmeellistä, se on pelkkää sileää ja suoraa, ja kolmen vartin hihat. Olisikohan se liian pliisua kumminkin? Mutta näemmä muutkin tykkäävät perusneuleista. Ehkä niillä loppujen lopuksi on eniten käyttöä?

    Toinen mahdollisuus olisi Knittyn Thermal. Se on osunut silmiini monessakin blogissa, viimeksi ilman napituslistaa. (Nyt en muista kenen tämä olisi ollut.) Napituslistan poisjättäminen tekisi siitä ehkä klassisemman. (Huh, kohta alan inhota koko sanaa!)

    Ennen kuin alan miettiä viime vuoden kokonaissaldoa, panen vielä kuvan vihoviimeisestä, mattimyöhäisestä ennen puoltayötä ja vuodenvaihdetta valmistuneista kämmeköistä ja mätsäävästä hatusta. Hatussa niskan peittävä malli, joka tosin toimii vain lyhyillä hiuksilla.
   
Pyydän anteeksi keinovalon kelmeyttä. Oikeasti lanka on suloista kanervanpunaa, lankana Drops alpakan ja virolaisen hahtuvan onnistunut liitto. Kukat merinohuopaa ja blingiä.

    1170324.jpg    1170326.jpg

    Toivotan tosi antoisaa ja työntäyteistä juuri käyntiin pyörähtänyttä neulevuotta itse kullekin! Odotan innolla kivoja tempauksia, jänniä vaihtoja, loppumattomia ideoita ja hallitsemattomia ooh- ja aah-elämyksiä!