- että talvi pääsi taas yllättämään? Ei ihan niin rajusti kuin viime vuonna, jollloin en ollut varautunut talven varalle yhdelläkään sukka- tai lapasparilla. Nyt niitä on, jopa kaksin kappalein.
    Sen sijaan myssy puuttuu. Minne liivatun loukkoon on koko viime talven mainiosti palvellut Tötsä piiloutunut. Nyt juoksen paljain päin. No, tiedänpä ainakin minkä neuleen otan mukaan Naisten messuille Helsinkiin. Malli vain on hakusessa. Mistähän voisi bongailla kivoja malleja?

    Tässä muuten esimakua uusista juulibugeista. Valon laatu on heikko, eli sähkövalossahan on pakko kuvailla. Mutta herkkuvärejä ne ovat, tuttua sinistä ja turkoosia, uusi lämmin punainen ja ruskeanmusta. Ja lisää muhimassa.

    1097907.jpg
    Förskottia langoista saa tänä viikonloppuna Vanhan Suurtorin joulumarkkinoilla. Olen samalla paikalla kuin keskiajalla, eli Brinkkalan talon sisäpihalla (mikä täten kutsuna ilmoitettakoon).

    Helsigin Naisten messuilla paikkani on G14, mikä myös kutsuna ilmoitettakoon. Voihan olla etten enää ehdi blogata ennen sitä. Näkemisiin, tuttavat uudet ja vanhat! Tulkaapa heippaamaan!