Kuinka ihmeessä kukaan bloginpitäjä saa mitään aikaiseksi, kun täytyy pitää oma loki ajan tasalla ja mielellään seurata muidenkin tuotoksia?

   Eksyin taas tänään ihailemaan ihania pitsineuleita. Punainen väri sytytti. Sieltä siirryin linkkinä löytämäni amerikkalaisneulojan sivuille, mistä jonkun kommentin jättäjän sivuille, josta taas eteenpäin - ja ennen kuin tajusinkaan oli toista tuntia taas kulunut enkä ollut kutonut, en virkannut, en päivittänyt blogiani enkä edes suunnitellut mitään uutta neulottavaa.
   Onneksi muutkin pähkäilevät mitä seuraavaksi tekisi, kun mikään ei tahdo sytyttää. Ei minullakaan sytytä! Kaapeissa alkaa olla itsetehtyä lankaa ihan tarpeeksi, ja sitten menin vielä yhden blogin yllyttämänä tilaamaan ohuenohutta kashmiiria. Ihan hullua, eihän minulla ole ohjettakaan mielessä!

   Olen nyt jo kolmatta viikkoa tuskaillut tämän neulomisblokkini kanssa. Kirjat ja lehdet on tutkailtu läpi, ja monia kivoja malleja on tullut katsottua, mutta yksikään ei ole ollut "se oikea". Enkä myöskään ole pystynyt kuvittelemaan yhtäkään niistä omista langoistani tehtynä, langoista jotka eivät ole sileitä ja tasaisia vaan röpelöisiä ja persoonallisia, jotka vaihtavat ulkonäköään harva se kerros, joihin on upotettu kymmeniä värejä ja herkullisia sattumia... (nyt meni oodiksi)

   Siitä paljonparjatusta [edit: 18.2.2006 sanoin mielipiteeni (jenkki)ohjeista, joissa ei vahingossakaan anneta kaaviopiirroksia] Adrienne Vittadinin ohjeesta otin ihan kuvankin lankojen ja pitkään tuunaamani mallitilkun kanssa:
           48399.jpg
    Mutta nyt on alkanut tuntua siltä, että malli taitaa olla olla ehkä hieman väärä. Yleensä en ole röyhelötyyppiä, ne saavat minut vain hermostumaan. Kuinka sitten saatoin innostua tästä?! What was I thinking?
Lanka on sen sijaan aivan ihanaa merinosilkkiä, ja värikin kaunis merenvihreä.

   Kysymys sinne neuleavaruuteen: mistä tunnistat "sen oikean"?